Bezoek met geldig Coronatoegangsbewijs

korzo-corona-symbolen.jpeg
  • jpeg

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 september blijft een geldig Coronatoegangsbewijs voor een bezoek aan Korzo verplicht. De 1,5 meter afstand wordt vanaf 25 september ook in de foyer losgelaten en onze zaalcapaciteit gaat naar 100%. Tot wanneer deze maatregel geldt is op dit moment nog niet bekend.

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 augustus jl. heb je vanaf 1 september naast een toegangsticket ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig voor een bezoek aan Korzo. Daarbij geldt tot en met 19 september 2021 tevens een aangepaste capaciteit van 136 personen in de Korzo Zaal en 64 in de Korzo Studio.

Er zijn drie geldige Coronatoegangsbewijzen*:

  1. Negatieve testuitslag (testbewijs);
  2. Vaccinatiebewijs;
  3. Bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

Deze dien je voor je bezoek in de CoronaCheck-app of met een print via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heb je een geldig Coronatoegangsbewijs. Ga naar coronacheck.nl voor meer informatie over het aanmaken of printen van een QR-code.

Op de website van de Rijksoverheid vind je alle informatie over het bezoek aan evenementen en het aanmaken van een geldig Coronatoegangsbewijs.

*Let op! Een stempel in het gele boekje is géén geldig vaccinatiebewijs. Lees meer op de website van de Rijksoverheid. Korzo neemt diverse maatregelen om je bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. 

Meer over een veilig bezoek

Over Korzo

Korzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en er overheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, het India Dans Festival en CaDance Festival. Korzo presenteert een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus.

Korzo is a unique arts center in the heart of The Hague that interweaves the presentation and production of performing arts. In our theater we present dance, music, movement and circus theatre. In addition, we work with makers who find themselves on the interface between dance and movement and create surprising performances together with them.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Korzo nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL