Korzo introduceert 8 nieuwe programmalijnen

korzo-seizoen-21-22-fb-header-no-text-nj-v1.jpeg
  • jpeg

Wij gaan een nieuwe weg inslaan het komende seizoen! We zochten de verbinding altijd op met al onze programma’s en gaan dit de komende tijd nóg meer benadrukken. Speciaal daarvoor hebben we 8 programmalijnen ontwikkeld. De programmalijnen overbruggen verschillende thema’s en vormen binnen voorstellingen. Deze zomer gaan we je alles tot in detail uitleggen, zodat je het nieuwe seizoen bij Korzo helemaal voorbereid in kunt gaan.

In totaal hebben we 8 programmalijnen. Houd onze socials in de zomer in de gaten én lees het ook allemaal terug in onze brochure. We gaan namelijk een aantal highlights uit de programmering van het komende seizoen koppelen aan de programmalijnen zodat je een beter gevoel krijgt wat elke lijn inhoudt. Ook kunnen programma’s in meerdere lijnen passen, de lijnen corresponderen ook met de contextprogrammering, zo is alles met elkaar verbonden.

Heeft een voorstelling bijvoorbeeld de lijn Roots & Identity, dan kun je ervan uitgaan dat een centraal thema binnen het stuk gaat over je achtergrond en identiteit. Heb je bijvoorbeeld interesse in meerdere voorstellingen binnen deze thematiek? Dan kun je de voor de voorstellingen kiezen die in dezelfde programmalijn vallen. Elke programmalijn heeft een eigen kleur en icoon.

Ontdek de programmalijnen

Over Korzo

Korzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en er overheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, het India Dans Festival en CaDance Festival. Korzo presenteert een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus.

Korzo is a unique arts center in the heart of The Hague that interweaves the presentation and production of performing arts. In our theater we present dance, music, movement and circus theatre. In addition, we work with makers who find themselves on the interface between dance and movement and create surprising performances together with them.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Korzo nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL